Gezelligheid ten top - Altijd is er wel wat te beleven, altijd is er ambiance. Zeker met deze Krabbenfoor is het goed vertoeven.

Geniet eens van deze pleinfoto's:


Beursplein vol muziek

“Als het weer meewerkt wordt het weer een prachtige Krabbenfoor.” Toon en Brigitte hebben er zin in. De drie dagen van de Krabbenfoor zijn vanaf de start op donderdag gevuld met muziek.

De Steenbergse straat is één van die straten waar gezellige kraampjes te vinden zijn. Het winkelend publiek is hier dan ook dikwijls één lang lint dat zich langzaam voort beweegt. Het Markiezenhof, of beter gezegd de binnenplaats hiervan, is dan weer uitermate geschikt om een echte kunstmarkt te houden. Je ziet veel mensen naar binnen schieten om een kijkje te nemen bij werken van bij voorbeeld Sjoerd van den Boom of Rick Lelieveld. En als je even een rustmoment zoekt dan is het Beurspleintje zelf een oase met al zijn terrasjes. De ondernemers van dit plein zetten hun beste beentje voor en de extra buiten taps zorgen voor een snelle bedieningstijd. Dit jaar is er al vanaf dag 1 veel muziek. Zo kunnen we op donderdag vanaf 15:00 uur allerlei koren verwachten en kan het publiek uit volle borst inhaken op de zeemansliederen of de smartlappen. Om 18:00 staat ons een verrassing te wachten waarna om 22:00 uur Plein 13 zijn opwachting zal maken met lekkere stevige covers. Vrijdag gaan we de Elvis toer op, tezamen met allerlei Nederlandstalige nummers, gebracht door Danny en Johnny vanaf 14:00 uur. Vanaf 18:00 uur krijgen we iets pittiger: de band Nytrox! “Wij pakken nummers die lekker klinken of die inslaan als een bom.” Zo vertelt de band ons. Denk dan aan nummers van Herman Brood, ZZ Top, Pink Floyd, Led Zeppelin, U2, Coldplay en nog veel en veel meer. Dat belooft wat. Vanaf 22:00 uur starten de Dellenoy Brothers die met hun samenzang een muzikaal spektakel beloven. Ook de zaterdag zit bomvol met om 14:00 uur Dave, om 18:00 uur Guitar Inc. En in de avond mogen we de band Frontaal verwachten die om 22:00 uur de aftrap geeft voor een weergaloze eindsprint van deze Krabbenfoor. Deze cover rock band stond al in voorprogramma’s van bands als Blof, Kane, Di-rect en Krezip. Overal waar ze spelen hebben ze hun muzikale sporen wel verdiend. Het is inmiddels een veel gevraagde band in kroegen, bij feesten en op festivals. Want iedereen wil wel de catchy rock beleving meemaken die de band elke keer weer wegzet!