In het stadskantoor aan de Jacob Obrechtlaan opende op dinsdag 1 juli een informatiepunt voor de toeleveranciers van Philip Morris. Zij kunnen hier terecht met allerlei vragen, bijvoorbeeld over de WW of over bedrijfsleningen. Het informatiepunt is te vinden bij de balie en is tijdens de openingstijden van het stadskantoor te bezoeken.

Door de voorgenomen sluiting van Philip Morris verliezen ongeveer 1230 medewerkers hun baan. Ook contractanten en toeleveranciers van de sigarettenfabriek ondervinden de gevolgen van dit besluit. Iedereen die indirect met de sluiting van Philip Morris te maken krijgt kan bij het informatiepunt terecht met allerlei vragen, bijvoorbeeld over wet- en regelgeving of gemeentelijke dienstverlening. Het informatiepunt is een opstap naar het mobiliteitscentrum, dat in Bergen op Zoom moet komen.

 

Het informatiepunt is te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden van het stadskantoor: van maandag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 13.00 uur. Het infoloket is ook op dinsdag- en donderdagavond te bezoeken van 18.00 uur tot 20.00 uur. Het informatiepunt is ook te bereiken door te bellen met het algemene telefoonnummer 14 0164 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..