Rhythm & Brass Session Orchestra en coverband Plein13 slaan de handen in elkaar tijdens een wervelend avondvullend programma. Beide orkesten krijgen op vrijdag 20 juni ruim de tijd om het publiek te laten genieten van een groot arsenaal aan muziekstijlen. Ook zullen beide orkesten het podium gezamenlijk bestijgen, om al het beste in elkaar naar boven te brengen. De Rhythm & Brass Session Orchestra eert het beste uit de bigband, jazz, filmmuziek en pop, met haar eigen, origineel, feel-good geluid. Eigen arrangementen van de beste componisten uit het verleden en heden zoals Dizzy Gillespie, George Gershwin, Cole Porter, Gloria Estefan, Freddie Hubbard, Herbie Hancock, Rod Temperton en vele anderen.

De zevenmansformatie Plein 13 speelt de lekkerste funk en soul, de swingendste danceclassics uit een rijk discoverleden, de meest tijdloze pop/rock klassiekers en natuurlijk de vetste hedendaagse hits. Kortom; livemuziek van A tot Z. Een optreden van Plein 13 is dan ook een feest der herkenning. Tijdens haar 17-jarig bestaan speelde Plein13 o.a. in voorprogramma’s van Bløf, de Dijk en Guus Meeuwis en op

diverse festivals met bekende artiesten.

 

De schakel tussen de 2 orkesten is gelegd door verschillende muzikanten die deel uitmaken van zowel Plein13 als Rhythm & Brass Session Orchestra. Het kon daarom niet uitblijven dat een éénmalige samenwerking zou ontstaan.

 

Tickets voor dit concert zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl.