Wie jarig is trakteert! Muziekvereniging Euterpe uit Sint-Maartensdijk is opgericht in 1964 wat inhoudt dat wij dit jaar ons 50 jarig jubileum mogen vieren. Naast tal van andere activiteiten gedurende het jaar is het klapstuk van de festiviteiten toch wel op 23 mei aanstaande. Dan komt de Marinierskapel der Koninklijke marine naar Tholen om een gehele avond op te treden in de Meulvliet. Een echt muzikale traktatie, want de marinierskapel mag zich onder de beste orkesten ter wereld rekenen.

Het mag gerust bijzonder genoemd worden dat een dusdanig toporkest in Tholen neerstrijkt. Wie goed kijkt zal ook Monique de Roooij op het podium herkennen. Behalve dat ze bij Euterpe trompet speelt en de samenspelgroep dirigeert speelt ze namelijk ook al 11 jaar mee bij de marinierskapel.

Natuurlijk wil u deze kans niet missen om de Marinierskapel te gaan bekijken. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang, dus zorg dat u op tijd bestelt! Dit kan via www.euterpe.nl/bestel, maar u kunt ook naar een van de fysieke verkooppunten gaan. Dit zijn Bloemenhandel Marian in Sint-Maartensdijk, Cafe Havenzicht in Sint Annaland, en in Tholen bij de Meulvliet zelf. Kaarten kosten in de voorverkoop slechts 15 euro per stuk. Daarnaast ontvangt u bij binnenkomst een voucher van Meubelboulevard Poortvliet twv 25 euro.

Zorg dat u erbij bent, bestel snel en graag tot ziens op dit unieke concert!