De Krabbenfoor bestaat 50 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden.

De organisatie heeft bedacht om dit onder andere te doen met -en voor- iedereen die ook maar iets te vieren heeft vanwege het getal 50. Ben je zo lang getrouwd? Is of wordt dat je leeftijd dit jaar? Ben je in 1950 geboren? Bestaat je bedrijf zo lang of heb je iets anders te vieren met het getal 50? Meld je dan aan voor de 50’s middag op donderdag 24 juli 2014. Dat wordt een vrolijk feestje met een gouden randje, waarbij alle jubilarissen een streepje voor hebben.

Wat we gaan doen? Op de Grote Markt is om 13.00 uur de opening van de Krabbenfoor editie 2014. Op het podium een goeie big band en ervoor een gezellige dansvloer. Daaromheen komen tafels met gereserveerd plaatsen voor alle 50’s gasten. Daarom is vooraf aanmelden belangrijk.

Die middag zijn er dansdemonstraties, kleding uit de 50’s, live muziek in die stijl en andere feestelijke activiteiten. De genodigden kunnen hier rustig van meegenieten aan de grote tafels (al is dansen en swingen vanzelfsprekend toegestaan). Natuurlijk is iedereen van harte welkom bij de opening en het feestelijke programma daarna. Voor hen hebben we alleen geen gereserveerde zitplaatsen. De jubilarissen hebben die middag een streepje voor.

Wil je er graag bij zijn én verzekerd zijn van een zitplaats, voor jezelf en je partner of één introducee? Stuur dan een mail naar 50@dekrabbenfoor en geef door wat jouw of jullie jubileum is. Vergeet niet je naam en die van degene die je meeneemt te vermelden. Je krijgt dan een uitnodiging per mail toegestuurd voor deze vrolijke jubileummiddag. Jubilerende organisaties zijn vanzelfsprekend met meerderen welkom. Erbij zijn kost niets en het wordt super gezellig dus mis het niet!

even terugkijke op één van de voorgaande Krabbeforen?