Het feest voor jongeren van 12 tot 16 jaar in Bergen op Zoom! Op vrijdag 18 april vindt de tweede editie van Lose Control plaats in Gebouw-T. Dit interactieve en non-alcoholisch feest is ontstaan uit initiatief van Gebouw-T en Lose Control Breda. Tijdens dit feest kunnen jongeren van 12 tot en met 16 jaar op een veilige manier kennis maken met het uitgaansleven.

Na  een geslaagde eerste editie komt Gebouw-T met een tweede editie. Wederom heeft de organisatie een paar goede namen weten te strikken. De headliner van de avond is Ruud Feltkamp, bekend van zijn hoofdrol in de film Kruimeltje maar wellicht nog bekender van GTST, waar hij al heel lang de rol van Noud speelt.  Als DJ weet Ruud de laatste tijd ook op veel plekken de zaal altijd op zijn kop te zetten.

Naast Ruud Feltkamp staan ook Tommy Walker, Mell Tierra en Troy Salvador achter de decks.  Tommy Walker is vanaf het begin van Lose Control present en dus een bekende voor het feest. Mell Tierra bracht in 2013 3 tracks uit op het label van Hardwell, Revealed en reist heel de wereld rond, maar voor Lose Control komt hij graag naar Gebouw-T. Troy Salvador is een Bergse DJ die met zijn jonge leeftijd (13) nog een hele toekomst voor zich heeft, maar timmert al aardig aan de weg. Op Lose Control gaat hij zijn thuisstad laten horen wat hij in huis heeft.

De tweede editie van Lose Control zal in het teken staan van fluor, waardoor de beleving van het feest nog beter wordt. De lichtshows en aankleding van de zaal zorgen er voor dat het nog intenser wordt. De bezoekers wordt dan ook gevraagd om iets aan te trekken wat past bij  het fluorthema.

Kaartjes voor Lose Control kosten €7,50 of €6,00 met CJP of Rabobankpas (excl. Servicekosten). Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl of aan de deur. De zaal opent om 20:00 uur en is toegankelijk tot 21:30, het feest zal duren tot 01:00 uur.