Toekomstige bewoners hebben maandag 10 maart samen met wethouder Ton Linssen de eerste paal geslagen van appartementencomplex Bastion Orange in Kijk in de Pot. Dat gebeurde met een antieke, houten heistelling.

 

“Het is een feestelijke dag”, zegt directeur en ontwikkelaar Tomas van den Berg. “Vooral voor de enthousiaste kopers van Bastion Orange, die staan te popelen. We zijn nu uit de startblokken, ook nu de vergunning vorige week definitief werd.” Ook wethouder Ton Linssen is blij met de start van de bouw. “Dit is een mooi onderdeel van het plan ScheldeVesting. Een prachtige plek om te wonen, op loopafstand van het historische centrum van Bergen op Zoom.”


De 20 appartementen en 2 penthouses van Bastion Orange gingen nog niet zo lang geleden in de verkoop.
Van den Berg: “Op 23 september om precies te zijn. En daarvan zijn er nu 19 verkocht en staat er één onder optie.
Daar zijn we erg blij mee. Dat succes zit hem volgens ons in een aantal aspecten. Ten eerste de plek. Het is niet alleen wonen in een park, het appartementengebouw ligt ook direct tegen het centrum van Bergen op Zoom en binnenkort opent op loopafstand De Zeeland met onder meer een Albert Heijn XL.
Ten tweede konden geïnteresseerden in een vroeg stadium input leveren voor hun woning en is het een gebouw geworden met een aantrekkelijke architectuur, mooi uitzicht vanaf de grote balkons en goede parkeergelegenheden.”
Verwacht wordt dat de bouw van Bastion Orange ongeveer een jaar in beslag zal nemen.

 

Familiebedrijf De Langen & Van den Berg scoort bij onafhankelijke tests hoog op bouwkwaliteit, opleverpunten en klantvriendelijkheid. Van den Berg: “Op die kwaliteit kunnen onze Bergse klanten vanzelfsprekend ook rekenen.”

 

Inschrijven op de nog beschikbare appartementen kan nog via Van Opstal Grosfeld makelaars (0164 - 217 000) en via de site www.vanopstalgrosveld.nl. Meer informatie is verder te vinden op de website: www.bastionorange.nl.