Ei, motte nou ’s komme kijkeDrie voorstellingen werden het. De première op zaterdagmiddag was uitverkocht, het was bomvol in De Maagd. Maar liefst 133 kinderen hadden de laatste maanden hun beste voetjes voor gezet op de repetities en nu moest het er dan ook uitkomen. Men kwam samen op de binnenplaats van het Markiezenhof en met publiek en al trok de stoet naar de Grote Markt. 

Op de première mocht Prins Nilles III en zijn gevolg natuurlijk niet ontbreken. Ze genoten zichtbaar van de show. Liedjes werden luidkeels meegezongen, luid gebulder van lach bij de sketches en een opvallende zucht van stilte bij een teer moment. Toen de show teneinde was gingen ze allemaal staan en was een staande ovatie de dank voor een wervelende jeugd teejatershow.

De show ‘Ei, motte nou ’s komme kijke’ zat boordevol dans en zang. Leutige sketches werden afgewisseld met meer serieuze momenten waarbij de jeugd stil stond bij de eerste schreden op het Vastenavendpad, met opa, of oma die er niet meer is. De show wist de geest van het Vastenavendfeest te pakken en gaf bijzonder fraai weer wat de echte waarde van traditie is.

Voor veel foto's nu een terugblik op....