Bijzondere Bergse samenwerking voor videoclip Kayaman Wethouder Arjan van der Weegen lanceert woensdag 5 februari  om 14.00 uur in Gebouw-T samen met kinderen van R.K. Basisschool Anton van Duinkerken de nieuwe videoclip van Kayaman, getiteld ‘Droom met me’.

De productie van de videoclip werd ondersteund door het Stadlander Buurtcultuurfonds. Onder begeleiding van docenten van CKB/De Maagd hebben leerlingen van basisschool Anton van Duinkerken de decors voor de clip gemaakt. Ook speelt een aantal kinderen mee in de video. Rapper Kayaman zat zelf als kind op basisschool Anton van Duinkerken en wilde op deze manier iets terug doen voor zijn oude school, maar ook kinderen uit een achterstandswijk de kans geven om kennis te maken met kunst, cultuur en muziek.

 

Wethouder Arjan van der Weegen ondersteunt het project van Kayaman van harte vanuit het Cultuurbeleid van de gemeente Bergen op Zoom. Het ontwikkelen en stimuleren van talenten en het bevorderen van samenwerking tussen overheid, onderwijs, ondernemers en culturele instellingen zijn daarin belangrijke pijlers.