Oproep aan Dweilbands en Bouwclubs - Mag ik even een momentje van jullie tijd voor we weer met z’n allen de komende leut-periode in duiken.

Graag wil ik jullie activiteiten weer in de schijnwerpers zetten. Jullie zorgen er immers voor dat dit grote feest zo bijzonder wordt, elk jaar weer. Als je verhalen hebt, leuke foto’s, anekdotes of andere wetenswaardigheden, breng ons op de hoogte. Stuur al je informatie maar op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het komt prima terecht. Of nodig ons ter plekke uit voor een interview en het schieten van wat mooie plaatjes. Zijn er jubileums of jubilarissen te vieren dit jaar binnen de club? Laat het ons weten. Wij schrijven er graag over.

Dan over naar de agenda; graag nemen wij al jullie activiteiten op in onze agenda op de site. Dus als je een open dag hebt, een of ander evenement, of neem je deel aan evenementen, ben je ergens op stap met jullie club, laat het ons weten. Een groot deel van de omgeving kijkt naar de kalender op onze site om te weten waar wat te doen is. Zorg er dus voor dat jullie er tussen staan zodat ze ook naar jullie komen.  Afgelopen jaar was onze agenda de meest complete gedurende de gehele Vastenavendperiode. Dat willen we dit jaar ook weer, met jullie hulp moet dat lukken! 

Bijgevoegd vinden jullie nog wat vragen opdat wij jullie informatie up to date kunnen houden. Meld je aan als vriend op facebook (Sonn BoZinBeeld) en je blijft keurig op de hoogte als er weer nieuws is. Trouwens, je kunt je ook inschrijven op onze site. De gids bevat al heel wat dweilbands en bouwclubs. Jullie horen er ook vast bij. De basis vermelding is geheel gratis. Daarvoor krijg je NAW gegevens, omschrijving, vermelding email adres, website, telefoonnummer, contactpersoon en je logo. En dat helemaal voor niets!

Zit je zelf niet in een band of bouwclub, maar ken je er wel; geef dan de informatie door of minstens een email adres zodat we contact op kunnen nemen. We willen echt zo compleet mogelijk zijn en we willen al die mensen die een grote bijdrage leveren aan ons feest kunnen bereiken. Alvast bedankt.

Neem regelmatig een kijkje op onze site, het is zeker de moeite waard. Hierbij wil ik jullie alvast bedanken voor de informatie. Ik zet graag alles graag op onze site en hoop jullie één dezer dagen tegen te komen. Graag zet ik je op de foto, want ik zal ook de komende Vastenavend periode op pad zijn om alles vast te leggen.

Met leutige groet,

Sonn Franken

www.bozinbeeld.nl

06 247 022 74

 

Mag ik U vragen om de volgende informatie zodat wij weer helemaal up to date zijn?

 

 

Naam Bouwclub / Dweilband:  ………………….

 

Email adres

 

Website

 

Telefoon nummer

 

Naam Bouwkot / Rippetiessiekot

 

Adres

 

Postcode

 

Woonplaats

 

Contact tel. Nr.

 

 

 

Naam Contactpersoon : …………………

 

Email adres

 

Positie / functie

 

Telefoon nummer

 

(post) Adres

 

Postcode

 

Woonplaats

 

 

(als er meerdere contactpersonen zijn vernemen wij dit graag)

 

Agenda items

 

Evenement /

Activiteit

Datum

Tijdstip

Van - tot

Locatie

Omschrijving