Update informatie omtrent de gedichtenbundel van Sonn Franken: ‘Scherm, mijn venster’. Nog even voor diegenen die al ingetekend hebben, of die interesse hebben in mijn nieuwste 'schrijfseltjes'..

Zoals al eerder gezegd is de bundel op zich klaar. Een mooie verzameling van gedichten en foto's die elk een moment vangen. Foto en gedicht versterken juist het beeld dat ik wil creëren en herbeleven.

Martijn Meerman heeft hard gewerkt aan het concept van de bundel die nu gereed is voor de drukkerij. Ik ben er zeer tevreden mee, het resultaat mag gezien worden. Het formaat is apart en valt goed op in je boekenkast; het is vierkant en meet 21 x 21 cm. Ook heeft Martijn inmiddels een site gecreëerd, www.plushommespublishers.nl , waar mensen zich kunnen inschrijven voor de bundel. Het geeft ons tevens een indicatie van de belangstelling.

Nu is het zaak om eerst de financiële kant voor elkaar te boksen want een boek in eigen beheer uitgeven is best een avontuur. Gelukkig heb ik een eindejaarsbonus vanuit mijn werk die ik voor de bundel ga gebruiken. Tevens heb ik een aantal bedrijven bereid gevonden om in te gaan op een deal inzake mijn site BoZinBeeld.nl. Voor een leuk bedrag krijgen ze een VIP behandeling in 2014, hebben het recht op een tweetal artikelen op mijn site en ontvangen gratis de bundel. Tot nu toe hebben de volgende bedrijven daar positief op gereageerd:


  • Restaurant ’t Heertje
  • Restaurant El Mundo de Carlita
  • Fruitbedrijf Bert Franken
  • Babouche Bruidsmode
  • Broodjeszaak het4de
  • Boerderijwinkel Fam. Suijkerbuijk
  • Ster Videotheek
  • Restaurant De Hemel
  • Van Loon Administratie


Er is natuurlijk altijd plaats voor meer organisaties. Dus geïnteresseerden kunnen zich melden. Bovendien heb ik nog twee lege pagina’s in mijn bundel die ‘geclaimd’ kunnen worden door bedrijven die zich als hoofdsponsor willen opstellen.

Zo verbind ik de commerciële kant (uw naam als uithangbord op mijn druk bezochte website) met een stuk Bergse cultuur.


2013 is een fantastisch jaar geweest, nu reeds hebben meer dan 70.000 bezoekers meer dan 800.000 pagina’s bezocht. Dit alles resulteerde in meer dan 2.000.000 hits en het jaar is nog niet eens ten einde.


Kortom, ik hoop binnenkort de opdracht tot drukken te kunnen geven en dan is de bundel snel beschikbaar.

Aan de mensen die al ingetekend hebben, en de bedrijven die meedoen, wil ik mijn dank uitspreken in hun vertrouwen.


2014 belooft een spannend jaar te worden.


Prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuw jaar aan allen toegewenst.