Na twee succesvolle edities van DJ-contest Beat The DJ voor beginnende DJ’s uit de regio’s Bergen op Zoom en Tholen, gaat de DJ contest van Poppodium Gebouw-T volgende editie een stapje verder. Dit keer kunnen alle DJ’s in de leeftijd van 15 tot en met 30 jaar woonachtig in provincies Noord-Brabant en Zeeland, en regio Antwerpen zich aanmelden.

Beat The DJ is in 2011 in het leven geroepen om jonge DJ’s een kans te geven hun muziek aan een groter publiek te laten horen en podiumervaring op te doen. De inschrijving voor de derde editie van Beat The DJ is inmiddels gestart en loopt door tot 15 januari 2013. Uit de inschrijvingen worden circa 30 DJ’s geselecteerd die het in de voorrondes tegen elkaar gaan opnemen. De voorrondes vinden plaats op een locatie in Zeeland, Noord-Brabant en Antwerpen. Uit de voorrondes kiest een professionele jury een winnaar die rechtstreeks doorgaat naar de finale op 15 maart in Gebouw-T.

 

Op het spel staat onder andere een optreden in Gebouw-T, een cheque te besteden bij Bax-Shop.nl en een producerscursus bij EMstudios.

 

Inschrijven voor Beat The DJ kan tot 15 januari via www.beatthedj.com. Hier is ook meer informatie te vinden over de contest.

 

Gebouw -T | Wilhelminaveld 96 | Postbus 714, 4600 AS Bergen op Zoom |