Di-Rect, nationaal en international bekend, is weer begonnen met een clubtour. Op 29 november staan ze in Gebouw-T. In het voorprogramma staat Taymir, zij zijn inmiddels niet meer onbekend voor het Nederlandse publiek.

Wie kent ze niet? Met bekende singles als ‘Young Ones’en ‘Times are changing’, blijft de band sterk doorgaan. Ze bestaan al bijna 15 jaar, waarvan 10 jaar met Tim Akkermans als frontman en nu bijna 5 jaar met Marcel Veenendaal. In 2014 komen ze met een nieuw album, waar de bezoeker ook een paar nummers van kan verwachten tijdens het concert.

Ze gaven al meer dan 1000 shows, hebben zes studio albums gemaakt en sinds kort is hun nieuwe single ‘Where we belong’ uit. Deze plaat is in samenwerking met DJ Fedde le Grand gemaakt.

Taymir staat in het voorprogramma en is zeker de moeite waard. Begin oktober waren ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Dat is niet het enige, sinds begin november hebben ze ook een 3FM Megahit te pakken met hun single ‘AAAAAH’.

Tickets voor Di-Rect  kosten €20,50 en zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom) en VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom).