KNSB en partners kiezen ijsbaan Bergen op Zoom voor het project IJSTIJD! Schaatsen in jouw buurt

De KNSB en haar partners hebben KERSTIJSBAAN  in Bergen op Zoom en 21 andere tijdelijke kunstijsbanen in Nederland geselecteerd als IJSTIJD!-baan. Dit betekent onder andere dat de KPN Junior Schaatsclub met Barbara de Loor en de ERU Prestige Icehockey Tour langskomen. Daarnaast klinkt de exclusieve IJSTIJD! playlist van Sky Radio door de speakers op en rondom de baan. De lokale KNSB vereniging De Striene uit Breda is actief betrokken bij de ijsbaan. Verzorgen en begeleiden de  bezoekers van onze Kerstijsbaan. En extra bijzonder dit jaar zijn de IJSTIJD!- Winterspelen. Die zijn namelijk exclusief voor IJSTIJD! banen.

 

IJSTIJD!-activiteiten

Wil jij leren schaatsen van oud-Wereldkampioen Barbara de Loor van de KPN Junior Schaatsclub? En ervaren hoe gaaf ijshockey is tijdens de demonstratie en clinic van de ERU Prestige Icehockey Tour? Houd onze site www.kerstijsbaan.nl in de gaten voor het laatste nieuws hierover en de agenda.

IJSTIJD!-Winterspelen

De winter van 2014 is een bijzondere. In februari zijn immers de Olympische Winterspelen. Onze topschaatsers gaan dan voor goud in Sotsji. Hoe cool is het om zelf eens mee te doen aan Winterspelen? Dat kan dit jaar! Op alle 22 IJSTIJD!-banen in Nederland en dus ook bij ons worden de voorrondes van de IJSTIJD!-Winterspelen georganiseerd. Alle banen vaardigen één team af voor de landelijke IJSTIJD!-Winterspelen die begin februari plaatsvinden.

 

IJSTIJD!-ambassadeur

Ben jij een echte schaatsfan? Kun jij niet wachten totdat onze ijsbaan open gaat? Vind je het leuk om je vrienden, hun vrienden en diens vrienden enthousiast te maken om te schaatsen in onze buurt? Binnenkort start de inschrijving. Dan weet je hoe je kans kunt maken om de IJSTIJD!-ambassadeur van onze ijsbaan te worden en wat jouw rol is tijdens de IJSTIJD! -Winterspelen. Houd www.kerstijsbaan.nl in de gaten voor meer informatie.

Over IJSTIJD!

IJSTIJD! Schaatsen in jouw buurt is een initiatief van de KNSB in samenwerking met KPN, ERU en mediapartner Sky Radio. Vanaf half november tot en met begin januari vormen 22 tijdelijke kunstijsbanen in dorps- en stadscentra door het hele land IJSTIJD!. Deze tijdelijke  kunstijsbanen garanderen schaats- en ijsplezier voor jong en oud dicht bij huis, ongeacht het weer. Daarnaast is het heerlijk opwarmen in de gezellige horeca met warme dranken en winterse hapjes. Kijk voor alle landelijke activiteiten op schaatsen.nl/ijstijd.