×

Opmerking

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Op vrijdag 7 juni staat er een heuse Rock over Halsteren Pre-Party op de agenda van gebouw-T, waar men alvast in de stemming kan komen voor het komende festival wat op 7 en 8 september op het Halsterse Landgoed de Beek gehouden zal worden.


Samenwerking

Bergen op Zoom is zich voor de stevigere gitaarliefhebber steeds meer op de kaart aan het zetten. Gebouw-T biedt sinds de oprichting genoeg avonden aan waarop genoten kan worden van goede bands en dat het Rock over Halsteren festival jaar op jaar aan het groeien is zal ook niemand ontgaan. Twee fantastische muziek initiatieven, daar moest wat mee gedaan worden! Rock over Halsteren en Gebouw-T sloegen de handen inéén en dat leidt tot de Rock over Halsteren Pre-party in Gebouw-T op 7 juni!

Bands

Voor de mensen die de rockstichting al een tijdje volgt zullen veel namen op het programma bekend voorkomen. ‘Ja, we waren voor deze speciale gelegenheid op zoek naar bands die iets betekend hebben voor onze organisatie.’ Aldus programmeur Guiseppe Krijnen. De Bazzookas hebben in hun hoedanigheid als de Palookas al enkele keren in de Biebar gestaan en als de Bazzookas waren ze één van de grote publiekstrekkers van de eerste outdoor editie. Ook Back at Seven speelde op die editie, maar kreeg als openingsact zeker niet de aandacht die de getalenteerde indieband eigenlijk verdiende. En denk je aan Rock over Halsteren, dan denk je ook aan Simius. Niet voor niets dat deze progressieve rockband op deze avond ook hun CD-presentatie zal houden. De Lost Lions of India vielen dankzij een ongelukkige spammfilter buiten de voorrondes, maar na een luisterbeurt van hun demo was het besluit snel genomen om deze band de laatste naam op de affiche te laten zijn.

Bijna gratis

Maar er is meer deze avond, er wordt een uniek aanbod gedaan door de organisatie om op deze dag een festival ticket te kopen voor maar €10,-. In de voorverkoop zullen toegangskaarten voor het festival de deur uit gaan voor €15,- en aan de kassa voor €17,50. Met deze korting in je zak kan je gewoon voor €1,00 de Bazzookas gaan bekijken!

Meer info

Meer informatie zal te vinden zijn op de website van Gebouw-T en door middel van de facebookpagina van Rock over Halsteren blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Entreekaarten voor de Rock over Halsteren Pre-show zijn via de website van Gebouw-T te krijgen voor €6,- en aan de kassa €8,-. Het spektakel zal om 20:00 uur beginnen.

 

------------------------------------------------------

Bijschrift Foto's:

De Bazzookas zorgde voor een onvergetelijke show op het Rock over Halsteren festival in 2011

{gallery}artikelen/20130528roh{/gallery}