Vereniging Roparun doorkomst Bergen op Zoom bedankt het publiek.  Alhoewel de weersomstandigheden niet waren om over naar huis te schrijven, werden op tweede pinksterdag de Roparunteams in de gemeente Bergen op Zoom warm onthaald. Van d’Ouwe Tol tot de Zoekweg in Lepelstraat werden ze naar hartenlust aangemoedigd om  ‘Fluitend on the run’ te gaan. Dat kon alleen door de enthousiaste inzet van velen.

Elk jaar mag de Roparun rekenen op vele handen die de voorbereiding van de doorkomst voor hun rekening nemen. Zo zijn er de vlaggenverkopers, straatvertegenwoordigers, opbouwers, versierders van het parcours en sponsoren. Allemaal mensen die zich belangeloos inzetten voor een feestelijke doorkomst. Ook tijdens de doorkomst zelf zijn er heel wat mensen op de been. Overal langs de route stonden vrijwilligers klaar om alles in goede banen te leiden. Bovendien gaven fotografen, vrijwilligers bij de herdenkingsmuur, bandjes, koren, straatartiesten en natuurlijk de vele supporters langs de kant de lopers een extra stimulans om de estafetteloop naar Rotterdam met succes af te maken. De Vereniging Roparun doorkomst Bergen op Zoom spreekt haar enorme waardering en dank uit voor iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd.

Volgend jaar hopen we op maandag 9 juni, tweede pinksterdag, weer een mooi evenement neer te zetten. Interesse om als voorbereiding hierop een steentje bij te dragen? Neem dan gerust eens een kijkje op www.roparunbergenopzoom.nl of neem contact op met de Vereniging Roparun doorkomst Bergen op Zoom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..