Rock meets klassiek...  The Classic Rock Show neemt het publiek mee terug in de tijd. In de show Legends Never Die komen o.a. de beste rockklassiekers uit de top 1000 allertijden voorbij. Deze nummers worden gebracht door een virtuoze band en een klassiek ensemble in verrassende arrangementen, omlijst met tijdsbeelden en licht effecten.  Op zaterdag 18 mei komt The Classic Rock Show naar De Maagd in Bergen op Zoom. Er zijn nog plaatsen vrij. Meer info op www.demaagd.nl.

Legends Never Die

Klassiekers van legendarische bands als Queen, Pink Floyd, Van Halen en Led Zeppelin worden vertolkt door de 10 talenten van The Classic Rock Show. Zij spelen niet zomaar covers, maar geven aan elk nummer hun eigen draai en voegen een vleugje klassieke muziek toe. Wat het publiek onder andere kan verwachten is Queen gearrangeerd met een strijkersensemble en Beethoven en Mozart op een elektrische gitaar. De Duitse gitarist Ralle Rudnik geeft aan iedere song de juiste gitaarsound. Ook het oog van de bezoeker wordt gestreeld tijdens de voorstelling door de indrukwekkende lichtshow en beelden van de tijd waarin de nummers zijn gemaakt.

Artiesten
Naast Ralle Rudnik zorgt ook Henk Maas voor het verrassende gitaarspel. De rest van de band bestaat uit Willem Vogels (keyboards), Mauricio Guerra Lopez (bass), Jusso Whistler (drums), Francoise van Varsseveld (viool), Julia Philippens (altviool) en Anne Meike Burgel (cello). De ijzersterke zang wordt verzorgd door Jan Willem Ketelaers en Yvette Keijzers. Yvette is jarenlang achtergrondzangeres geweest bij Belle Perez en deed mee aan het eerste seizoen van The Voice of Holland.

Meer info over de voorstelling en de kaartverkoop op www.demaagd.nl