Op 16 en 17 maart organiseert volleybalvereniging Sic Pugno een 24 uur durend volleybaltoernooi voor War Child. Vanaf 13.00 uur op 16 maart spelen een heren en dames team 24 uur non-stop in sporthal de Boulevard voor dit goede doel. Daarnaast is er op hetzelfde moment een toernooi aan de gang waarvoor zowel jeugd, senioren en recreanten zich kunnen inschrijven. Tijdens het toernooi worden er verschillende acties georganiseerd, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor War Child.

Radio 538 zet zich van 22 tot en met 29 maart in om zoveel mogelijk geld op te halen, zodat War Child oorlogskinderen kan helpen. De radiozender trekt het hele land door en zal op 26 maart 2013 de hele dag vanuit Bergen op Zoom uitzenden. Ook Volleybalvereniging Sic Pugno helpt mee en zet zich in voor de 28 miljoen oorlogskinderen.

Op zaterdag 16 maart zal er om 13.00 uur gestart worden met deze actie. De precieze indeling van het toernooi rondom het heren- en dames team wordt bepaald aan de hand van het totaal aantal inschrijvingen die de organisatie binnen krijgt. De jeugd wordt altijd overdag ingedeeld.

Naast de wedstrijden wordt er 24 uur gezorgd voor vermaak en vertier. Tevens worden er nog een aantal acties georganiseerd waarbij leuke prijzen te winnen zijn en waarvan de opbrengst ook naar het goede doel toe gaat. Verslaat jouw team namelijk het 24 uur team, dan maak je kans op een mooie prijs.

Iedereen kan zich inschrijven voor dit toernooi. Je hoeft dus geen lid te zijn van een volleybal vereniging. Vind jij volleyballen leuk en wil je meteen een goed doel steunen? Schrijf je dan nu in! Teams kunnen zich inschrijven op verschillende niveaus en gelijk de actie 538 voor War Child steunen. Help één oorlogskind en betaal €12,- bij je inschrijving of steun Radio 538 met hun actie en betaal €5,38 per persoon.

Steun deze actie en like meteen onze pagina op Facebook www.facebook.com/24UurVolleybalVoorWarchild. Hier is ook meteen het inschrijfformulier terug te vinden.