Against Time, Bjorker Vorks e.a. op Festival Zonder Naam op 2 februari

Voor wie het Vastenavendgeweld even zat is biedt Gebouw-T op zaterdag 2 februari een prima alternatief; Festival Zonder Naam. Een Festival met louter Bergse bands, zoals Bjorker Vorks, Against Time, Ten24 en Worst-El-Aars. Tevens is Gebouw-T nog op zoek naar een geschikte naam voor dit festival.

Festival Zonder Naam biedt een avond vol stevige rock. Worst-El-Aars staat garant voor een energieke rockshow, waarin invloeden van bands als Deftones, Papa Roach, Rage Against The Machine en Pennywise zijn terug te horen. Ten24 pakt het iets rustiger aan. Rockmuziek met invloeden uit allerlei muziekstijlen, het bracht de band zelfs airplay op 3FM. Bjorker Vorks zijn de oude rotten in het vak. De band werd opgericht in 1986, en weer opgeheven in 1993. Echter is de band niet schuw van nog een optreden hier en daar. Nog steeds laten de bandleden vol passie hun garagerock horen. Against Time sluit de avond af. Deze band heeft het allemaal: passie, melodie, een emotionele touch en intensiteit. Deze band heeft gespeeld in heel Europa en Canada!

Het blijkt een terugkerend onderdeel in het programma te worden; Bergse bands tijdens de Vastenavondperiode. Daarom is Gebouw-T op zoek naar een naam voor deze avond. Bezoekers kunnen via de website van Gebouw-T hun naam insturen. De naam die Gebouw-T het beste vond wordt op de avond zelf bekend gemaakt. Wat er gewonnen kan worden? Eeuwige roem, en jaarlijks terugkerend de verzonnen naam in het programma!

Festival zonder Naam is gratis toegankelijk. De zaal gaat om 20:30 uur open, de eerste band begint om 21:00 uur. Meer informatie is te vinden op www.gebouw-t.nl.