We mochten ze al begroeten op het Beursplein de afgelopen Krabbenfoor. Nu zijn ze weer terug in het Bergse, en wel op vrijdag 7 september in Café ’t Slik waar ze vanaf 22:45 uur het publiek zullen vermaken.

Een frontzanger die het publiek gek maakt, twee appetijtelijke zangeressen die de boel nog meer op stelten zetten, en een zootje muzikanten die het spektakel compleet maken. En dat met kwaliteit, stijl en een snelheid die het publiek naar adem doet snakken. Zo kun je je een avondje Glance wel voorstellen. De glitterpop band blinkt uit in het entertainen van het publiek. Extravagant noemen ze zich, glitter & glamour worden ook genoemd, en ze stellen dat interactiviteit hoog in het vaandel staat. Niets van dat alles is overdreven. Boven alles is Glance ook gewoon een goede band die ons nummers brengt als ‘Conga’, ‘Blame it on the Boogie’, ‘Final Countdown’ en nog veel meer. De herkenning is er zodra een nummer wordt ingezet, echter sta er niet van te kijken als deze 9-persoonsformatie een compleet eigen draai aan een nummer weet te geven. Gelukkig maar dat een eigen geluidsman en lichtman precies weten wat ze van de band mogen verwachten, anders zou de techniek het nog wel eens moeilijk kunnen krijgen. En stoppen we nu dus deze storm van muziek, en deze orkaan aan show in een muziekgelegenheid als ’t Slik? Dat kan alleen maar betekenen dat het publiek weer een spetterende avond te wachten staat. Glance belooft ons in ieder geval dat ze helemaal los gaan!

Glitter & Glamour

De kleding zegt al veel, hier staat ons een show van jewelste te wachten. De glittertjes, het goud en het zilver zegggen maar één ding: spektakel. Heerlijk over de top, waar Geer en Gordon alleen maar jaloers op kunnen zijn. Als Glance speelt is er maar één resultaat; iedereen gaat uit zijn dak.  Voor een terugblik naar het optreden op het beursplein......