Ieder jaar  zijn weer veel cursisten van het  Creatief Centrum Halsteren in de weer om mooie creaties te maken ter ondersteuning van diverse goede doelen. Dit jaar is voor Stichting De Luchtballon in Ossendrecht gekozen. Op vrijdag 31 augustus  wordt hiervoor tijdens de open avond in de Wittenhorst te Halsteren een loterij gehouden, iedereen is hierbij van harte welkom tussen 18.30 tot 21.30 uur.

Mooie prijzen

Een van de topstukken van de loterij is een quilt die helemaal met de hand door alle cursisten is gemaakt. Deze past op een eenpersoonsbed en het is een ware aanwinst. Maar er kan ook kans gemaakt worden op een mooi bloemstuk en handgemaakt aardewerk. Dubbel winst dus, voor zowel de winnaars als voor het goede doel!

Creatief centrum

Het Creatief Centrum Halsteren is al ruim 25 jaar een begrip. Er worden cursussen gegeven voor jong en oud.  Of je nu een nieuwe taal wilt leren of je eigen computer beter beheersen, het Creatief Centrum Halsteren biedt het allemaal aan. Tijdens de open avond worden verschillende cursussen gedemonstreerd en alle docenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

De Luchtballon

De Stichting De Luchtballon is een vrijwilligersorganisatie die sinds 1984 therapeutische vakantiekampen organiseert voor kinderen en jongeren van 5 t/m 18 jaar die kampen met een handicap c.q. beperking. De focus ligt met name op luchtwegproblemen, huidaandoeningen en voedselintolerantie (bijvoorbeeld astma, eczeem). De deelnemers maar ook de leiding van deze kampen komen uit heel Nederland en zelfs uit het buitenland. Het streven van De Luchtballon is om deze mensen een onvergetelijk vakantie te bezorgen! Een mooi initiatief dat zeker de moeite waard is om een lot voor te kopen.