De eenentwintigste wandelvierdaagse van Halsteren gaat in september weer van start. Dit jaar zal de vierdaagse gehouden worden van 13 tot en met 16 september.

 

Er zijn 2 voorinschrijfavonden georganiseerd:
- Donderdag 2 september vanaf 18.30 tot 20.00 uur in café de Roos en Grand Café de   Kannebuis.
- Op maandag 6 september weer vanaf 18.30 tot 20.00 uur in café de Roos, Grand Café de Kannebuis en het gemeenschapshuis Sint Antonius te Lepelstraat.

Dit jaar hebben we een verandering in het inschrijfgeld. 2 en 6 september zijn de inschrijfkosten €3,50, op de 13e september kunt u zich ook nog inschrijven vanaf 18.00 uur in Grand Café de Kannebuis, maar de kosten zijn dan €4,00 per inschrijving.
Op donderdagavond, na het wandelen, kunt u in Grand Café de Kannebuis uw herinnering ophalen die verdiend is na vier dagen wandelen! 

De 10 km vertrekt om 18.30 uur en de 5 km wandelt vanaf 18.45 door de straten van Halsteren en Lepelstraat. De deelnemers krijgen een routeboekje mee en er staan er borden langs de wegen. Onderweg krijgen de wandelaars nog een traktatie aangeboden door de Stichting Wandelvierdaagse en worden de kaartjes geknipt.
We hopen weer op zo’n groot aantal deelnemers en gezellige wandeldagen als de vorige jaren!  We hopen ook weer op de fantastische steun van de middenstand en van een flink aantal vrijwilligers. Zonder deze mensen is dit evenement niet te realiseren.
Kijk ook eens op onze website: www.wandelvierdaagse-halsteren.nl en graag tot de 13e  september!