Welkom op mijn site

Mijn naam is Pieter Johannes Franken, roepnaam John, maar al mijn vrienden noemen me al zo’n 40 jaar lang SonnDat is dan ook de naam die ik gebruik om zaken te ondertekenen en als schrijversnaam bij al mijn pennenvruchten en communicatie.

Ja, ik ben schrijver. Tenminste, zo mag ik mezelf noemen sinds ik in 2013 officieel mijn eerste boek uitbracht. Om daar wat meer over te weten, nodig ik je uit om de volgende link te volgen: 

Mijn visiteboekje: Visiteboekje

Ik kom uit een warm nest, een talrijk gezin ook met 3 broers en 4 zussen. Mijn ouders, Martien Franken en Nel Franken – Paardekam, hebben mij een rijke jeugd gegeven en een respectvolle en degelijk ouderwetse opvoeding. Hoewel ze het financieel niet breed hadden, hebben ze me de juiste middelen meegegeven om iets van mijn leven te maken, zoals een goede scholing en het vermogen om mobiel te zijn. 

Gek op auto’s en motoren heb ik ook daar al een heel traject achter de rug. Kijk maar eens naar mijn mobiele verleden op de volgende link: 

Mijn mobiele verleden: Mijn Mobiel verleden

Als schrijver heb ik inmiddels al veel mogen beleven. En nu, augustus 2022, wat een féést: 10-jarig jubileum als schrijver, immers in juni 2013 bracht ik mijn eerste boek uit: ‘De Oversteek”.

Ben er ook supertrots op om in die periode reacties te hebben mogen ontvangen van de dochter van Tolkien zelf (Priscilla Mary Anne), alsook van onze eigen Prinses Margriet. Zo reageerde tevens het Nationaal Comité 4 en 5 Mei op mijn oorlogsboek.

10 jaar schrijver  waarbij ik ook een boek in Duitsland mocht uitbrengen, en nu op de stoep sta om dit ook in landen als de USA, Canada, Australië en de UK, ja eigenlijk wereldwijd te doen!

Ik kom uit een warm nest en de avontuurlijke drang van mijn vader heeft ook mij nieuwsgierig gemaakt om voorbij de einder te kijken; het heeft mede gemaakt tot wie ik ben. Wat prachtig dat het boek met zijn oorlogsverleden (In de schaduw van de waarheid) juist de wereld zal overgaan. Zoals ik dit ook beschrijf in mijn digitaal dagboek, dit bladerboek is te vinden op: Digitaal Dagboek 

Het is een reusachtige klus om het compleet te krijgen, er zullen dan ook continue updates komen. Het brengt eigenlijk elk stapje op mijn schrijverspad in beeld; zoals presentaties, lezingen, schrijfwedstrijden, evenementen, reacties van lezers en wat al niet meer.

Ik zou zeggen, blader op je gemak door het verhaal en beleef alle stapjes met me. Er komen dierbare herinneringen naar boven, waar ik trots op ben. Zoals ik trots ben op de fantastische samenwerking met mijn uitgever Boekenindustrie.  www.boekenindustrie.nl 

 

Blijf gezond allemaal. Na mijn verblijf in het ziekenhuis vanwege een hart-/herseninfarct weet ik als geen ander hoe belangrijk dit is 😉

 

Met Bourgondische groet,

 

Sonn Franken

Schoolstraat 31

4611MD Bergen op Zoom – Noord Brabant Nederland

0031 (0)6 247 022 74

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.bozinbeeld.nl

www.brabantsewalinbeeld.nl

www.westbrabantinbeeld.nl

www.vastenavendinbeeld.nl