Serious Wine Tour voor levensgenieters op 25 oktober

Wie snel is kan nog mee! Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de Serious Wine Tour die op 25 oktober door de Bergse binnenstad trekt. Stichting OktoBer Wijnmaand biedt liefhebbers van wijnen, die dat graag combineren met een gezellige avond, een ‘serieus’ programma met kunst, cultuur, ambachten en proeverijen.

De enthousiastelingen van OktoBer Wijnmaand maken er altijd weer een sport van om unieke locaties te vinden voor hun Wine Tour en dat is ook dit jaar gelukt. Deelnemers starten en eindigen in ’t Pakhuis. Deze uit de kluiten gewassen herenkledingzaak in het vierkantje wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot chique lounge. Een prima uitvalsbasis voor een smakelijke en gezellige ontdekkingstocht door de stad. Deelnemers gaan vanuit hier een aantal adressen bezoeken: Bakker Groffen, Muziekatelier Frans Van Vliet en de ateliers Bij Krijn en Peter Franssen. Op alle adressen worden natuurlijk mooie wijnen gepresenteerd en er zal meer te doen zijn. De kunstenaars en ambachtslieden gaan er hun vak presenteren en er is op een aantal locaties ook entertainment.

Het zal dus wederom een gevarieerde en gezellige avond zijn, waar je zelfs wat van opsteekt. Genieten in Bergen op Zoom staat centraal! Voor 35 euro per persoon ben je een hele avond op pad, krijg je een flink aantal wijnen en lekkere hapjes te proeven, is er volop vertier en maak je ook nog nader kennis met Bergs vakmanschap. Gezelligheid en cultuur gaan prima samen. Wil je nog mee? Ga dan snel naar www.oktoberwijnmaand.nl en meld je aan. Misschien ben je nog op tijd…