Knarsetand en meer op Op de T Festival 

Op Hemelvaartsdag vindt voor de vierde keer het door Poppodium Gebouw-T georganiseerde gratis  gratis festival Op De T plaats. Op donderdag 29 mei is het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom wederom het decor voor een gezellige dag vol muziek, met optredens van onder andere Knarsetand, Amarszi, Harry Mo en Bradley’s Circus

Inmiddels is Op De T Festival een begrip in Bergen op Zoom en omgeving. Met aanbod voor jong en oud is het festival voor iedereen een geslaagd uitje. Dit jaar is de jonge, veelbelovende band Knarsetand de headliner van het gratis festival. Knarsetand is een 10-koppige live band. Hun stijl bestaat uit een mix van verschillende muziekstijlen,  drum’n’bass, reggae, latin, balkan, gypsy, ska, dubstep en popmuziek. De jonge muzikanten uit Oost-Nederland storten een bak van energie over het publiek heen, wat op onder andere Noorderslag al zorgde voor een enthousiast dansend publiek.

Naast Knarsetand staan ook Amarszi en Harry Mo op het programma. Een show van Amarszi zit bomvol virtuoze toonladders en stevige grooves. Vette baslijnen, heldere zang, oneindige energie inspireren het publiek in de stijl van swing, reggae en balkan. Harry Mo verwernt het publiek met zonnige reggae klanken. Hij stond eerder al succesvol in Gebouw-T tijdens een van de zomerconcerten. Het programma wordt compleet gemaakt met optredens van psychedelische bluesrockband Duke John en Bradley’s Circus.

Het festival wordt gepresenteerd door rapper Kayaman. Na afloop vindt in Gebouw-T de afterparty plaats, met Waterput Swing.

Meer informatie over het festival is te vinden op www.opde-t.nl.