Beat the DJ finale wordt spectaculair! op 15 maart

met CHAOS CLUB, Sir Haggis en MC Kayaman

 

Op zaterdag 15 maart vindt de Finale van DJ contest Beat the DJ plaats in Gebouw-T. De 6 uitverkoren Dj’s : DJ Rafya, Flexabeats, Atom Bass, DJ Tjex, Bass flavoured icecream en Quatre mains die een heel proces van juryselectie en voorrondes hebben overwonnen gaan strijden in de grote finale. Ze strijden voor geweldige prijzen met onder andere een producer cursus t.w.v. €2000,- mogelijk gemaakt door EMstudios en een €500,- cheque te gebruiken bij Bax-shop.nl.

 

Niet alleen de finalisten staan deze avond op het podium, maar  ook CHAOS CLUB en Sir Haggis (winnaar beat the DJ 2013). De avond wordt aan elkaar gepraat door de Bergse rapper Kayaman.

 

Chaos Club is een ‘electronic/acoustic live-performance’ duo opgericht door Chuck Burgess en Collin Kuster. Met een breed scala aan muzikale stijlen, instrumenten en soundscapes, buigt de Chaos Club hun studiowerk om in een spectaculaire en zeer dansbare live-set. Tijdens hun optredens versmelten Chuck (toetsen/zang) en Collin (drums) hun expansieve dance-beats met een mix van elektronische en akoestische instrumenten en sounds, waarbij elementen uit alle hoeken van het muzikale spectrum (klassiek, jazz, blues, pop, rock, house, hiphop, metal) voorbij komen.

 

Ook Sir Haggis, de winnaar van Beat the DJ 2013, gaat een uniek optreden geven. Hij zal deze avond voor het eerst zijn nieuwe single live met zangeres performen. Een primeur die je niet mag missen! Artiest en producer Kayaman is de MC van de avond en neemt jullie mee naar het hoogtepunt:  De winnaar van Beat the DJ 2014. Samen met Sir Haggis sluit de winnaar de avond af met de dikste Beat the Dj Sounds.

Kaartjes zijn de koop via: www.gebouw-t.nl of www.beatthedj.com en bij de bekende  voorverkoop adressen, de VVV en de Waterput