Dichter bij de horizon met 3JS! op 13 maart

Na hun vorige tour Bronnen komen 3JS terug met een nieuwe show aan de hand van een nieuw album en met een nieuwe J. In combinatie met enkele van hun grootste hits en verrassende stukken van vorige albums nemen 3JS je mee op een trip die ons ‘Dichter bij de horizon’ brengt. Met dit theaterconcert komen Jaap, Jan en Jan op donderdag 13 maart naar theater De Maagd, aanvang 20:00. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Voor meer info: www.demaagd.nl

Nieuw materiaal

3JS brengen nieuw materiaal op de bühne dat volgens henzelf extra vrolijk is: ‘het dak zou er weleens af kunnen gaan’. De songs op hun recent uitgekomen album lenen zich voor een enerverende theatershow. In combinatie met bekende hits en verrassend werk uit eerdere periodes, nemen 3JS je mee op een nieuwe trip. ‘Want, als achter de horizon het geluk ligt, dan moeten we die kant op. En al is het einddoel heel ver, het gaat om de reis, waarvan je zeker zult genieten’.

Nieuwe J

De nieuwe J is Jan de Witte, de zoon van Jaap de Witte die vorig seizoen met de succesvolle ‘Bronnen’-tour zijn afscheid vierde. Jan de Witte, die officieel Jan Schilder heet is geboren in Volendam in 1988. Hij is niet alleen zanger bij 3JS maar ook tekstschrijver, componist en muzikant. Naast zingen bespeelt hij bij 3JS de gitaar en mondharmonica.