Hiphopgrootheden De Jeugd Van Tegenwoordig en The Opposites in Gebouw-T

De Jeugd Van Tegenwoordig komt op 7 maart naar Gebouw-T. Drie weken later op 28 maart is Gebouw-T de gastheer van The Opposites. De Jeugd Van Tegenwoordig werd bekend met het nummer ‘Watskeburt’ De tour van The Opposites was volledig uitverkocht in 2013, nu zijn er wat extra data toegevoegd, waaronder Gebouw-T!

De Jeugd Van Tegenwoordig
Met het nummer ‘Watskeburt’ werd al duidelijk dat De Jeugd van Tegenwoordig een fenomeen is. Met het album ‘Parels Voor De Zwijnen wonnen ze een Edison Award, Mobo Award en 3FM Award. Wat jaren later zijn ze alle zalen en festivals in zowel Nederland als België al afgegaan. In september 2013 verscheen het laatste album van De Jeugd van Tegenwoordig, ‘Ja Natúúrlijk’. Ook dit album is een groot succes en met uitverkochte zalen gaat het De Jeugd van Tegenwoordig voor de wind.

The Opposites
Kortegeleden won dit rappersduo, bestaande uit Big2 (Twan van Steenhoven) en Willy (Willem de Bruin) de Popprijs tijdens Noorderslag. Deze prestigieuze prijs wordt uitgereikt aan de act die dat jaar het meeste invloed heeft gehad op de Nederlandse popmuziek. The Opposites begonnen in 2006 en hebben zich met hits als ‘Broodje Bakpao’ en ‘Slapeloze Nachten’ ontwikkeld tot een volwaardige live act die festivals als Lowlands en Pinkpop op hun kop zetten.

Tickets voor De Jeugd van Tegenwoordig en The Opposites zijn onder andere verkrijgbaar  via www.gebouw-t.nl.