Talent On The Move - Holland Dance on Tour op 7 februari

De dansers van morgen

Holland Dance is on Tour met een nieuwe editie van Talent On The Move. In een afwisselende dansproductie voor een breed publiek presenteren speciaal geselecteerde toptalenten van over de hele wereld zich vol overgave en passie. Het Talent On The Move-programma omvat uiteenlopende werken van zowel aanstormende als gerenommeerde choreografen, onder wie Regina van Berkel, Guy Weizman en Roni Haver (Club Guy & Roni) en Nacho Duato. Op vrijdag 7 februari komt Talent On The Move naar De Maagd in Bergen op Zoom. Voor meer informatie: www.demaagd.nl.

Uit honderden danstalenten van over de hele wereld koos Codarts Rotterdam i.s.m. Holland Dance de beste danstalenten voor deze bijzondere theatertour. Het publiek in heel Nederland ontmoet de werelddansers van morgen in Talent On The Move – Holland Dance on Tour.

Totaalbeleving

SEE, DO, REFLECT, EXPERIENCE: vanuit deze slogan creëert Holland Dance een totaalbeleving voor de leerlingen op het gebied van danseducatie. Holland Dance organiseert het hele jaar door bijzondere workshops, inleidingen en nagesprekken rondom de Holland Dance Events of andere grote evenementen. Dansers of choreografen van de gastgezelschappen laten je van dichtbij kennismaken met hun dansstijl.

Holland Dance Festival

Holland Dance is continu in beweging en organiseert het hele jaar door uiteenlopende dansactiviteiten voor een breed publiek. Al deze activiteiten worden bekroond met het Holland Dance Festival, bekend om haar sterke en verrassende programmering voor een breed publiek. Het is het grootste internationale dansfestival van Nederland en een van de belangrijkste ter wereld. Naast de première op het Holland Dance Festival 2014 tourt Holland Dance langs de theater met Talent On The Move.

 

Voor meer informatie en kaartjes: www.demaagd.nl