Reggae met Al Campbell & Dreadless op 25 januari

Reggae in Gebouw-T. Op 25 januari zie je Al Campbell & Dreadless op het podium.

Al Campbell is niet alleen singer/songwriter, maar ook producer en Studio One artiest. Hij heeft gewerkt met de top van de roots reggae producers, zoals bijvoorbeeld Sly & Robbie en General Lee. Al Campbell is één van de meest getalenteerde artiesten van zijn generatie. Hij werkte samen met onder meer Joe Gibbs en maakte zijn platen bij Lee Perry's Black Ark Studio.

In de late jaren '70 werden dancehall en loversrock steeds populairder en Al Campbell paste zich succesvol aan. Hij werkte in die periode samen met producers als Linval Thompson. Ook heeft hij bij de Heptones gezongen en gespeeld met Prince Lincoln Thompson & the Royal Rasses.

Dreadless stond al zeer succesvol tijdens een van onze Zomerconcerten. De Reggae band kwam tot stand door een te gekke jamsessie tussen de muzikanten. Het voelde al meteen alsof ze al jaren met elkaar speelden. Met het uitbrengen van hun eerste cd “Rebel Music”, hebben ze een prachtig visitekaartje afgeleverd. De band speelt in binnen en buitenland op grote festivals.

Tickets voor Roots inna di Yard kosten €10,- en zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom) en VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom).