Dance, muziek en humor bij show iLL Skill Squad op 12 november

Jurylid Dan Karaty reageerde bij Holland’s Got Talent zeer enthousiast op ill Skill Squad. Onder de vleugels van DOX maakte deze ‘eigenwijze' groep ‘155’, een theatershow vol dans, muziek, video en comedy. Op 12 november komen de jonge performers naar De Maagd. Na afloop van de voorstelling is er in de foyer een DJ en een battle tussen de dansers. Voor meer informatie: www.demaagd.nl.

‘You guys have sick moves, sick style, you’re really creative and really artistic’ - Dan Karaty in Holland’s Got Talent.


De jongeren van iLL Skill Squad doen waar ze zin in hebben, maar altijd op hun kenmerkende, eigenwijze en strakke manier. De ‘155’ staat op de lichamen van de dansers getatoeëerd; het staat voor de 15 jaar dat ze al samen zijn en hun hechte band. ‘155’ gaat over jongeren die een groep willen zijn in een tijd waarin je aanwezigheid altijd op ‘misschien’ staat, de vraag ‘hoe gaat het?’ steevast wordt beantwoord met ‘druk, druk, druk’, iedereen er goed uit moet zien, falen geen optie is en de gemiddelde attentiespanne 2 seconden bedraagt.

 

Sinds de oprichting van iLL skill Squad in 1999 is het showteam bezig me het wegzetten van shows, theater optredens en deelname aan verschillende wedstrijden. De wisselende bezetting zorgt voor een constante aanvoer van verse ideeën. Daardoor zijn er de volgende resultaten behaald: meerdere malen winnaar van Kunstbende, meer dan 100 keer opvoeren van Breakdance ON Classis (zowel in binnen- als buitenland) en deelname aan het televisieprogramma ‘Hollands Got talent’. Het ‘155’ showteam staat niet stil en ontwikkelt haar talenten in samenwerking met verschillende artiesten, choreografen en wereldberoemde dansers. Het doel is om zoveel mogelijk mensen (tot nu toe al 8.000 bezoekers) te bereiken door middel van eigenwijze kunst.

 

Voor meer informatie: www.demaagd.nl