Mister & Mississippi op 23 november
Één front, één muur, vier blikvangers

Vier mensen met verschillende muzikale achtergronden vormen de band Mister&Mississippi. Dit najaar hebben ze een tour door heel Nederland en op 23 november staan ze in Gebouw-T.

Danny, Samgar, Maxime en Tom vormen met zijn vieren Mister & Mississippi. Ze leerden elkaar kennen op de Herman Brood Academie. In een café besluiten ze om een schoolopdracht anders aan te pakken, weg met de standaard band opstelling. Ze worden één front met vier blikvangers. Hun sound is rustig, folky en een beetje zweverig. Dynamisch, experimenteel en toch toegankelijk, zodat iedereen een eigen betekenis kan geven aan de muziek.

Patrick Watson en Blaudzun zien wat in deze groep. Beide artiesten laten ze als opener van hun show verschijnen. Watson vertelt na afloop erg onder de indruk te zijn van de band. Ook België trekt aan hun mouw en dan moet het eerste album nog verschijnen. Daarnaast wonnen ze de 3FM Award voor Beste nieuwkomer.

Tickets voor Mister & Mississippi kosten €12,- en zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom) en VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom).