Lisa Lois op 1 november in Gebouw T

Muzikant, geen popster

Lisa Lois, winnaar van X-Factor in 2009, treedt 1 november op in Gebouw-T. In het voorjaar had ze al een clubtour en in het najaar doet ze dit nog een keer, maar dan met haar nieuwe album ‘Breaking Away’.

Dat het winnen van de X-Factor een zegen voor haar is, mag duidelijk zijn. Ze scoorde een grote hit met haar uitvoering van ‘Halleluja’. Ondanks de roem die ze hierdoor kreeg, heeft het winnen van de talentenshow ook zijn nadelen. De verwachtingspatronen werden erg hoog. Met haar nieuwe album probeert ze alle verwachtingen waar te maken.

De zangeres is 4 jaar na de X-Factor toe aan een nieuw hoofdstuk. Ze is naar eigen zeggen een goede ontwikkeling doorgegaan en ze vindt dat ze  ouder, beter, maar vooral wijzer is geworden.

De opnames van haar nieuwe album waren niet zomaar ergens. De Rak studio in Londen diende als opname studio. De plek waar ook Michael Jackson en Madonna hebben gestaan. ‘Breaking Away’ is volgens Lisa Lois een break-up plaat, maar ook een nieuw begin. Ze wilt met haar album laten zien dat ze niet meer het meisje is van de X-Factor. Ook is het voor haar belangrijk dat ze laat zien dat ze een muzikant is en geen popster.

Tickets voor Lisa Lois  kosten €12,50 en zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom) en VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom).