Buitenlandse trombone ster Nils Wogram op het podium van Pol’s Place for Jazz op 13 oktober

Trio Nostalgia valt te omschrijven als een alternatieve vorm van organ funk. Frontman is de Duitse trombonist Nils Wogram. Wogram staat bekend om zijn uitmuntende en virtuoos trombone spel. Hij kan hoog klinken als een trompet en laag als een didgeridoo.

Het trio werd geboren uit de liefde voor alternatieve trio’s en de liefde voor het Hammond B3 orgel. En dan ben je bij Arno Krijger aan het juiste adres. De band bestaat sinds 2004 en heeft inmiddels drie cd’s uitgebracht.

De muziek beweegt zich tussen dance floor en chill-out zone, tussen DJ underground jazz set en blue lounge, tussen urban grooves en melodische atmosferen. Enerzijds onafhankelijk en vrijdenkend, anderzijds enorm gedisciplineerd en artistiek van hoog niveau. De muziek dringt als een warme drug je hart binnen à la Lenny Kravitz, kan Zappaesque humoristisch zijn of melancholisch, mysterieus maar altijd groovy! Wogram speelt en componeert in alle stijlen, met een voorkeur voor hedendaags gestructureerd. Maar met dit trio wordt ook met overtuiging gefunkt. Meeslependheid gegarandeerd! Opvallend is de aanwezigheid van “local Hero” Arno Krijger op Hammond B3. Het trio wordt gecompleteerd door Dejan Terzic op drums. Zondag 13 oktober a.s. om 16:00uur – Pol’s Place for Jazz in de Don Camillo Bar aan de Grote Markt 27. Entree vrij! Kijk voor meer informatie op www.polsplaceforjazz.nl of op de Facebook pagina.