BEROEPEN INSPIRATIE tijdens TOP-DAG bij SPB

Techniek heeft de toekomst! Overal waar je kijkt zie je toepassingen van techniek. Onderdelen voor allerlei elektronische snufjes die je elke dag ziet en gebruikt. Maar ook een simpel T-shirt of een fiets kan niet gemaakt worden zonder dat er een vorm van techniek aan te pas komt. Techniek staat ook voor vakmanschap zoals goed schilder- of metselwerk. Er zijn vele beroepen in deze sector vertegenwoordigd. Techniek is overal!

Samen voor de Regio en SPT (Stichting Promotie Techniek) zullen op donderdag 26 september a.s.  jongeren tot en met 20 jaar op inspirerende wijze kennis laten maken met diverse beroepen in de techniek. Zij doen dat bij SPB, Nobellaan 27 te Bergen op Zoom. Het belooft een bijzondere dag te worden.

Meld je aan!
Ben je 20 jaar of jonger? Ben je geïnteresseerd in techniek en heb je nog geen opleiding gekozen? Meld je dan aan bij Samen voor de Regio om deze TOP-Dag mee te maken. Je kunt workshops volgen en je oriënteren op een BBL plaats (beroepsbegeleidende leerweg) en technisch beroepen. Je kunt workshops volgen bij de richtingen: installatietechniek, transport, bouw, procestechniek en schilderen. Zo kun je proeven aan de techniek en ontdekken waar je interesse en/of talent ligt.

Uiteraard worden alle workshops gegeven door enthousiaste vakmensen die het leuk vinden om hun kennis over te dragen aan jonge, gemotiveerde mensen, jij dus. Ben je na een workshop enthousiast over een beroep of richting? Aan het einde van de dag kun je afspraken maken voor kennismaking- en/of intakegesprekken. Het is echt bijzondere dag want misschien is het wel jouw start van een toekomst met een waardevol diploma op zak!

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u terecht bij Sabrina van der Beek, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel: 0164-707510 (zie ook www.samenvoorderegio.nl)

Na aanmelding ontvang je het complete programma!