Gebouw-T presenteert lokaal talent op vrijdag 21 juni

Onder de noemer Lokaal Talen-T organiseert Gebouw-T op vrijdag 21 juni een gratis avond met drie lokale bands: The Plan, Plains en Ocean’s Edge.

Ocean’s Edge is afkomstig uit Oud-Vossemeer. Een band ontstaan uit verveling, maar inmiddels toch heel serieus. Ocean’s Edge maakt liedjes waarin het gevoel van eindeloze zondagmiddagen in the middle of nowhere worden vastgelegd. Gemaakt met slechts een minimum aan muzikale middelen: zwevende gitaarpartijen, rotsvaste rimtesectie en songteksten die de tijd even stil laten staan.

Plains is een driemansformatie bestaande uit drummer en zanger Tim van Ander, gitarist Arthur Kooymans en bassist Tim Weijling. De bands speelt stevige alternatieve indiepop/rock met inspiratie uit bands als Editors, Bloc Party en Coldplay.

The Plan is eind 2012 opgericht door gitaristen Jacco van Lien, Geoffrey Faber en basgitarist Milan van Lien. Al snel werd dit aangevuld met drummer Rick Amiabel en zangeres Michelle Leijten. Aan het genre van deze band heerst nog enige twijfel, aangezien ‘lekkere muziek’ volgens de band niet thuis hoort in een stroming. Denk rock en blues covers, die door The Plan voorzien zijn van een lekker eigen tintje.

Lokaal Talen-T is gratis te bezoeken. De zaal gaat om 20:30 uur open, waarna de eerste band om 21:00 uur begint. Meer informatie is te vinden op www.gebouw-t.nl.