Parkeergaragerock met Claw Boys Claw  in Gebouw T

Ze bestaan al sinds 1983, maar nog steeds rocken zanger Peter te Bos en gitarist John Cameron als vanouds met hun parkeergaragerockband Claw Boys Claw. Dat laat ook het nieuwe album ‘Hammer’ horen, wat begin 2013 uitkwam. Op zaterdag 11 mei brengt de band live 29 jaar aan materiaal ten gehore in Gebouw-T.

Het nieuwe album wordt door onder andere KindaMuzik beschreven als minder punk, maar meer psychedelica, wat absoluut niet afdoet aan het originele geluid van Claw Boys Claw. Het begon allemaal met grote stadsrock uit wat de grootste garage van Nederland moet zijn: Parkeergaragerock. Groots en meeslepend. De hoogtepunten uit het oeuvre van Claw Boys Claw zijn ‘Shocking Shades’, De Kus, Pinkpop, Parkpop, vooprogramma van Nick Cave als ‘The Hipcats’, ‘Rosie’ en ga zo maar door. Na jaren van afwezigheid kwam de band in 2008 terug met het album ‘Pajama Day’ en sinds die tijd rocken ze weer als vanouds.

Voorprogramma van Claw Boys Claw is BlackboxRed. Dit duo is luid, grunge, sexy en dansbaar. Ze waren onder andere al te zien op Lowlands, Grote Prijs van Nederland, Eurosonic en Popronde.

Tickets voor het optreden van Claw Boys Claw en BlackboxRed kosten €17,50 en zijn verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl en onze voorverkooppunten De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom) en VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom)