Samen voor en TOS organiseren 5 mei groots spektakel aan de Boulevard

TOS, Samen voor Bergen op Zoom en Straatvoetbalbond Nederland hebben de handen ineen geslagen om op 5 mei een spectaculaire dag te organiseren. Op deze Bevrijdingsdag is de eerste editie van de Nationale Straatvoetbaldag in Bergen op Zoom. Het belooft een groot feest te worden in 26 gemeenten. Vrijheid staat deze dag centraal en veel bedrijven ondersteunen dit initiatief. Daarnaast staat de betrokkenheid van bewoners hoog in het vaandel. Mede hierdoor wordt de Nationale Straatvoetbaldag ook echt een feest voor iedereen! Burgemeester de Cloe zal om 10.45 uur het spektakel officieel openen.

Het draait bij de Nationale Straatvoetbaldag niet alleen om de sport zelf, centraal staat de saamhorigheid in de stad Zowel in de organisatie als bij de uitvoering hebben bewoners inbreng en dat is terug te zien in de georganiseerde nevenactiviteiten. Een dj zal de muziek verzorgen, de brandweer is aanwezig met brandweerwagen en geeft demonstraties, er is een springkussen en schminken voor de kleintjes en ook aan de dames en meisjes is gedacht. Voor hen is er een kapper, visagiste en fotograaf voor een mini make-over. Er worden dans- en voetbalclinics gegeven, men kan prijsdoelschieten en de oudere jeugd kan een proefrit op een scooter maken. Iedereen die kan meewerken aan het maken van een vrijheidspuzzel en er zijn leuke kunstwerken te koop. Daarnaast is er een wateractiviteit, welke ook in het teken van vrijheid zal staan. Kortom, voor het hele gezin is 5 mei de Boulevard de plek voor een gezellige, sportieve dag. Alles is mogelijk op de dag van de vrijheid!

 

'5 mei Nationale Straatvoetbaldag'
Zoals elk jaar in de overige 25 deelnemende gemeenten is de '5 mei: Nationale Straatvoetbaldag' de aftrap van de Nationale Straatvoetbalkampioenschappen. Alle winnaars van de verschillende leeftijdscategorieën van alle deelnemende locaties stromen dit jaar meteen door naar de landelijke finale eind mei. Iedereen is welkom, hoe meer zielen hoe meer vreugde en ook tijdens dit straatvoetbalfestijn wordt alles uit de kast gehaald om een groot feest te organiseren voor iedereen! Er is een prijs voor het team dat de meest sportieve prestatie neerzet in het kader van RESPECT.

 

Er zijn 2 leeftijdscategorieën waarin deze dag gespeeld gaat worden en je kan je als voetbalteam aanmelden vanaf 15 april. Download op www.thuisopstraat.nl het inschrijfformulier en stuur dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Tot op de '5 mei: Nationale Straatvoetbaldag'!