Theatervoorstelling  De Gebroeders Grimm vertellen…

In de kerstvakantie is de theatervoorstelling De Gebroeders Grimm vertellen … te zien in Het Markiezenhof. De voorstelling wordt gehouden in de Hofzaal van het museum op zondag 30 december van 15.00 – 16.15 uur. 
Remco Raessen en Peter Stax van het Branie Theater uit Breda, kruipen in de huid van Jakob en Willem Grimm en vertellen op ludieke wijze drie sprookjes uit de rijke verzameling van de gebroeders Grimm.

De gebroeders Grimm, wie kent ze niet? Jacob en Wilhelm Grimm, schrijvers/verzamelaars van wereldberoemde sprookjes, zoals ‘Assepoester’, ‘Hans en Grietje’, ‘Rapunzel’, ‘Repelsteeltje’ en ‘Sneeuwwitje’. Stuk voor stuk kleine meesterwerken. Het duo vertelt tijdens de voorstelling 3 verhalen, een daarvan kent iedereen, maar zij verrassen de toehoorders met de originele versie.

De gebroeders Grimm vertellen.., is een voorstelling waarbij met minimale middelen de sprookjes worden verteld en gespeeld. Door de manier van vertellen en het doordachte toneelspel, hangen de toeschouwers werkelijk aan hun lippen. De kracht van het concept is de eenvoud. Het is aan het publiek om het kleurpotlood te pakken en met veel fantasie het verhaal in te kleuren.
De liefde voor het vertellen staat op de voorgrond. De rest wordt overgelaten aan het publiek…
Sprookjes zoals sprookjes bedoeld zijn!

Praktische informatie:

Het Branie Theater uit Breda speelt: De Gebroeders Grimm vertellen… op zondag 30 december van 15.00 – 16.15 uur in de Hofzaal van Het Markiezenhof. Een familievoorstelling voor kinderen van 6 tot 106 jaar.

Entree is € 5,00 voor iedereen, kaarten zijn te koop bij de receptie van Het Markiezenhof en bij VVV Brabantse Wal.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.markiezenhof.nl
Geopend: di t/m zo van 11.00 uur tot 17.00 uur