Mooie opbrengst collecte KWF Kankerbestrijding in Bergen op Zoom

De jaarlijkse telavond van het KWF alwaar collectanten en wijkhoofden hun bussen komen inleveren werd dit jaar vereerd met het bezoek van Wethouder Arjan van der Weegen en de regiomanager van het KWF Erik van Veelen. Beiden kwamen hun licht opsteken en hun dank uitspreken voor de inzet van de vele vrijwilligers die in de afgelopen week weer de deuren zijn langs gegaan.

Van deze gelegenheid werd door het bestuur van het KWF gebruik gemaakt om een grote cheque van € 5500,- te overhandigen aan het landelijke KWF.  Deze cheque was het resultaat van een actie van wielerclub “de Boezemvrienden” uit Woensdrecht  die al eerder acties hebben ondernomen voor onderzoek naar de ziekte kanker. Al bij al hebben deze sportieve boezemvrienden al zo’n € 80.000,- bijeen getrapt.

Bij het sluiten van de avond stond de teller van de collecte 2012 op maar liefst € 19.541,- Het bestuur van het KWF is zeer content met deze fraaie opbrengst die hoger was dan vorig jaar. Dat was zeker ook te danken aan de groei van het aantal collectanten.