×

Waarschuwing

JFolder: :files: Pad is geen map. Pad: /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/images/20120825gebouwT
×

Opmerking

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

The Doors in Concert in Gebouw-T

Met het overlijden van Jim Morrison in 1971 is een optreden van de echte The Doors helaas niet meer mogelijk, maar The Doors in Concert is absoluut een goede tweede. Deze onovertroffen tributeband brengt een hommage aan de legendarische The Doors. Op zaterdag 15 september is het in Gebouw-T genieten van alle klassiekers.

The Doors in Concert brengen vooral de hoogtijdagen van de band, eind jaren ’60, ten gehore. Met nummers als ‘Light My Fire’, ‘Lover Her Madly’, ‘L.A. Woman’ en ‘Riders on the Storm’ doet de band The Doors herleven. De zanger heeft de looks en stem van Jim Morrison, de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek, de gitarist speelt en klinkt als Robby Krieger en de drummer kan John Densmore tot in de finesses benaderen.

Tickets voor dit concert kosten €10,00 en zijn reeds verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl en de voorverkoopadressen De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom) en VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom). Meer informatie is te vinden via www.gebouw-t.nl.

{gallery}20120825gebouwT{/gallery}