Op vrijdag 6 september 2024 is het eindelijk zover: Familie Demood, een unieke horror ervaring in Roosendaal, opent voor 4 weekenden lang haar deuren voor bezoekers.

In het horrorhuis wordt ingegaan op het unieke verhaal van een heuse ‘Familie Demood’. Deze familie is onlangs verhuisd naar een huis waar zich vreemde gebeurtenissen voordoen. De familie zoekt hulp, en nodigt bezoekers (oftewel: paranormaal onderzoekers) uit om de familie te helpen. Een indrukwekkend schouwspel met live-acteurs en een flink staaltje techniek in een bijzonder verbouwd huis. Ga 30 minuten mee in een totaal andere wereld. “Dit is een unieke ervaring in Roosendaal en omstreken, die je absoluut niet mag missen!” Aldus Sebastiaan Waegemaekers.

En bijzonder verbouwd, is het letterlijk. “Er hebben in totaal meer dan 50 jongeren meegewerkt aan dit project. We zijn al maanden bezig om een diverse groep mee te nemen in decorbouw, scare-acting, story writing, marketing, licht, geluid, grimeren, styling. Het is uniek wat voor talent er bij zo’n groep ontplooit” Aldus Loes Teunissen van Outer Space Collective. Dit bijzonder en unieke project komt allemaal uit de koker van dromer en initiator Sofie Dielemans.

1,5 jaar geleden bedacht ik Familie Demood. Samen met The Clash kwam ik er achter dat ik helemaal niet van horror houd, maar het me wel fantastisch lijkt om te maken.” Inmiddels is er ruim een jaar gewerkt aan dit project en zijn er veel enthousiastelingen die mee hebben gewerkt aan het horrorhuis."

Familie Demood is heel de maand september op vrijdag (19:00-23:00 uur), zaterdag (17:00-23:00 uur) en zondag (17:00-23:00 uur) geopend. Tickets zijn te bestellen via www.familiedemood.nl of via de website van www.dekringroosendaal.nl 

Familie Demood is een project van ‘The Clash’ in samenwerking met Outer Space Collective, Bureau Maekers en Sofie Dielemans