Een avond vol hilariteit, scherpe satire en onvergetelijke muziek

 

Stichting BAM presenteert Urinetown, de musical

Ter gelegenheid van haar vijfjarig jubileum brengt Stichting BAM dit jaar de gerenommeerde musical Urinetown naar Bergen op Zoom. Deze unieke voorstelling neemt het publiek mee naar de fascinerende en absurde wereld van Urinetown. Bereid je voor op een avond vol hilariteit, scherpe satire en onvergetelijke muziek. Dit wil je niet missen!

Het verhaal

In een toekomst waar water schaars is en privé-toiletten verboden zijn, heerst een machtig maar corrupt bedrijf over de openbare sanitaire voorzieningen. De arme bevolking moet hoge bedragen betalen om hun behoefte te doen, en wie zich niet aan de regels houdt, wordt naar het mysterieuze en angstaanjagende "Urinetown" gestuurd. Wanneer een jonge idealist besluit om tegen dit onrecht in opstand te komen, ontbrandt er een strijd om vrijheid en rechtvaardigheid.

Waarom Urinetown?

Urinetown is een baanbrekende musical die wereldwijd al vele harten heeft veroverd. Stichting BAM brengt dit verhaal nu in al zijn glorie naar Bergen op Zoom. Urinetown neemt op briljante wijze onze samenleving en de hebzucht van machtige bedrijven op de korrel. Ondanks het hilarische en fictieve verhaal zijn de thema's en de boodschap actueler dan ooit. Geniet van een heerlijke avond uit die zowel uitdaagt als vermaakt. 

Voorstellingen

Met in totaal twaalf spelers en een combo bestaande uit zes muzikanten, belooft het een bijzonder muzikaal avontuur te worden. De regie en artistieke leiding zijn in handen van Tom van den Bergh. Erwin Leijs, vanaf het begin al betrokken bij Stichting BAM, neemt de muzikale leiding op zich. De choreografie wordt verzorgd door de aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten studerende Femke Coppens.

De voorstelling Urinetown door Stichting BAM zal plaatsvinden op 10, 11 en 12 oktober in de CKB Theaterzaal te Bergen op Zoom. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.stichting-bam.nl