Speciaal voor MBO-studenten van diverse Curio scholen in Bergen op Zoom

 

Tweede editie van MBO Intro in Bergen op Zoom

Na het succes van de allereerste MBO Intro vorig jaar vindt op donderdag 22 augustus de tweede editie van het MBO Intro plaats in poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom. Dit feest is speciaal georganiseerd voor MBO-studenten van diverse Curio scholen in Bergen op Zoom. Een uitstekend moment om elkaar te leren kennen, te feesten en te genieten van de gaafste artiesten en DJ’s uit Nederland en Bergen op Zoom zelf. De studenten kunnen dit feest gratis bezoeken en is besloten.

Wat staat er op de planning?

De MBO Intro is een uniek concept dat de nieuwe eerstejaars studenten kennis laat maken met de stad, hun school en hun medestudenten. Na een dag vol kennismaking en activiteiten door Bergen op Zoom, zal het feest losbarsten in poppodium Gebouw-T van 19:30 uur tot 23:30 uur.

Dit jaar biedt de MBO Intro een indrukwekkende line-up met onder andere ADF Samski, de populaire rapper uit Rotterdam. Bekend van hits als ‘Breitling’ en ‘No Hook 1 t/m 3’ met invloeden uit de 90's en 00’s hiphop. QMusic – Het Foute Uur Live waarbij een uur lang gefeest wordt op de grootste foute hits. Daarnaast maken lokale artiesten Fhonix en Quinten het programma compleet met hun energieke sets.

Tickets

Het feest is exclusief voor studenten van de deelnemende MBO scholen in Bergen op Zoom. Dit feest is niet alleen toegankelijk voor de eerstejaars, ongeacht leerjaar is er voor alle studenten van Curio Bergen op Zoom gratis toegang. Studenten van de Hotelschool, Studio, Techniek en MBO Breed kunnen hun gratis ticket aanvragen via het inschrijfformulier. Meer informatie en de link naar het inschrijfformulier is te vinden op de website van Gebouw-T: www.gebouw-t.nl