Er is weer veel te bekijken bij Arsis

 

 Juli 2024 activiteiten:

- Expositie Jan Wessendorp nog t/m 30 juni Reflectie op zijn werk 27 juni 20:00

- Hip en Kiss. Jo & Josie van 7 juli t/m 25 augustus

- Expositie van 6 kunstenaars, 2 weekenden (28/6-30/6 en 5/7-7/7 2024) in de tuin en atelier van Paula Withagen

- Nog 4 plekken over voor Reis naar Watou (B)

 

Het lijkt erop dat we nu toch zomer hebben. Dan is de kleurrijke expositie van Jo & Josie precies wat erbij hoort. Kleurrijk en (voor mij) zomers. Zij zijn 2 maanden lang in onze galerie met hun expositie en ze brengen 2 gast exposanten mee. Zie de aankondiging

De lange expositie tijd van de werken van onze Arsis kunstenaar Jan Wessendorp eindigt op 30 juni. Tot dan is de expositie nog te bezoeken op de bekende openingstijden. En als je nog niet naar de expositie op de andere 2 locaties, Markiezenhof en Lukisan bent geweest, dan kan je er een mooie combi van maken.

Ook zijn er nog een paar boeken over zijn werk te koop in de galerie of via de website.

Beschouwing

Johanna Jacobs houdt op 27 juni een kunstzinnige beschouwing van Jan Wessendorp zijn werk en het is tevens de afsluiting van ons seizoen.

Watou

Arsis organiseert regelmatig middagen en avonden. Ook worden er excursies georganiseerd. Voor het vieren van onze passie voor kunst en cultuur, organiseren we een buitengewone dagexcursie naar het Watou kunstenfestival op woensdag 10 juli 2024. De excursie gaat door. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Maar vol is vol.

 

Laatste weekend van de Expositie Jan Wessendorp op drie locaties

Dit weekend is het laatste moment dat je nog kan genieten van een overzichtstentoonstelling van Wessendorp's werk op drie locaties in Bergen op Zoom: Museum Het Markiezenhof en Gallery Lukisan en in Galerie Arsis. Deze exposities eindigen op 30 juni 2024. (Bij Lukisan op 29 juni) Het werk van Jan Wessendorp, dat een diepgaande reflectie is van zijn passie en …

Reflectie op het werk van Jan Wessendorp door Johanna Jacobs, 27 juni - 20:00