Met miljoenen volgers en Top 40 hits komt dit DJ-duo naar GROWN Clubnight

Mr. Belt & Wezol brengen hun hits naar Bergen op Zoom

Met miljoenen volgers en Top 40 hits komt dit DJ-duo naar GROWN Clubnight

 

Een grote naam komt naar GROWN Clubnight op vrijdag 11 oktober in Gebouw-T in Bergen op Zoom. Mr. Belt & Wezol maken hun opwachting in de line-up van dit succesvolle event. Tickets zijn vanaf vrijdag 14 juni in de verkoop met een beperkt aantal groepstickets (3+1 gratis).

Mr. Belt & Wezol

Tomorrowland, Mysteryland, Solar, noem maar op. Mr. Belt & Wezol knalt hun house hitjes zo door de speakers van de grootste festivals. ‘Way It is’, ‘Homeless’ en ‘It’s Not Right But It’s Okay’ zijn dé hits van dit DJ-duo. Hun meest recente nummer staat zelfs al meer dan 10 weken in de Nederlandse Top40. Met gemiddeld meer dan 8,5 miljoen streams op Spotify en meer dan 350.000 volgers op Instagram, is het duidelijk dat er een grote naam naar Bergen op Zoom komt. Ze draaien op de tweede editie van GROWN Clubnight, dé clubnight van Bergen op Zoom.

Op naar een succesvolle tweede editie

Afgelopen april vond de eerste editie van GROWN Clubnight plaats in poppodium Gebouw-T. Een editie met de bekende namen als Sam Hofman en Noa Arrachart. Naast Mr. Belt & Wezol worden er meer namen voor de tweede editie later bekend gemaakt via de socials van GROWN.

Meer informatie en tickets

GROWN Clubnight zal op 11 oktober plaatsvinden van 22:00 uur tot en met 03:00 uur in poppodium Gebouw-T. Tickets zijn te verkrijgen via, www.gebouw-t.nl waarbij er een beperkt aantal groepstickets (3+1 gratis) beschikbaar zijn. De kaartverkoop start op vrijdag 14 juni om 12:00 uur.