Theater Den Enghel weet ons altijd te verrassen met mooie voorstellingen.

Zondag 23 juni zal Loeki Knol ons verrassen met haar voorstelling Café Chantant vanaf 15:00 uur.

Zangeres en actrice Loeki Knol is met haar unieke stem en sprankelende, warme uitstraling bekend van de eens zo populaire televisie kinderserie “Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?” met onder andere Rob de Nijs, Martin Brozius en Ab Hofstee.

Tevens werd ze bekend van hitliedje “Algebra”.

Loeki heeft niet alleen in vele musicals mooie rollen gespeeld, maar ook speelde zij in kluchten met onder andere Piet Bambergen, Rudi Falkenhage en Carry Tefsen. Tevens heeft Loeki haar stem gegeven aan meerdere personages, waaronder Nora in de Nederlandse vertaling van Walt Disney’s Peter en de Draak. Haar laatste musical rol speelde ze in 2016 toen zij “Mevrouw Pot” vertolkte in de prachtige Walt Disney productie “Beauty and the Beast”. 

Nu pakt Loeki het Café Chantant weer op. Ze heeft de liefde van haar vak pas echt leren kennen door dit Café Chantant jarenlang met veel succes te mogen brengen voor een wat ouder publiek en wil niets liever dan het Café Chantant weer tot leven te brengen en weer te laten stralen. 

ZO 23 juni 15.00 uur Zaal open 14.30 uur.

Op zondag 6 oktober is het wederom de beurt aan Michael Varekamp, met wie we in het Jazz weekend al kennis konden maken.

Michael Varekamp - Louis Armstrong Celebration Band

Als hij een pelgrimstocht naar het huis van Louis in New York City maakt en op de trompetten van Louis mag spelen raakt hij opnieuw geïnspireerd. Samen met de fameuze pianist Harry Kanters besluit hij een band op te richten die de muziek van Louis doorleefd benadert: The Louis Armstrong Celebration Band. Michael in zijn beste doen met zijn beste begeleidingsband in zijn eigen Bergen op Zoom. What a wonderfull world.

 

Tickets € 17,50 Aan de zaal € 20,00

Zondag 6 oktober - 16.00 uur 2024