De Kiwanis besloten dat het weer eens tijd was voor een actie voor het goede doel en daarom organiseerde de Kiwanisclub Goes de Bevelanden de “Kiwanis Bloesem Oldtimerrit”. 

Dit alles onder het motto “Serving the children of the world”, waarin de Kiwanis proberen om allerlei fundraisingprojecten op te starten om allerlei kinderdoelen te steunen.

Dit keer was de rit ondermeer ten faveure van “De jonge Heldentour”, een rit van supercars met ongeneeslijk zieke kinderen in Zeeland.

De Bloesem Oldtimerrit bracht een hele reeks prachtige automobielen bij elkaar. Alle auto’s waren van voor 1975, met oudjes als een A-Ford uit 1928 en een Nash uit 1932. Verder bekende merken als Jaguar, Mercedes, Porsche, maar ook diverse Amerikaanse pareltjes of wat dacht je van Alfa en Maserati?

Met een hele rits begeleidingsmotoren om de tourrit in goede banen te leiden en een goed verzorgde lunch bij Non Plus Ultra, was de organisatie prima voor elkaar. Als er dan ook nog enkele Belgische deelnemers meerijden en zelfs een Zwitser kun je wel spreken van een prima opkomst.

Natuurlijk waren wij van BoZinBeeld.nl/BrabantseWalinBeeld.nl er bij om het nodige op de gevoelige plaat vast te leggen.