Stichting Jumelage organiseert vanuit Bergen op Zoom

 

Stichting Jumelage Bergen op Zoom

 

PAASZONDAG 31 MAART 2024: 

BUSTRIP Vanuit Bergen op Zoom naar Oudenaarde, i.v.m. Ronde van Vlaanderen 

Zondag 31 maart wordt de wielerklassieker “De Ronde van Vlaanderen” verreden. 

Vanuit onze betrekkingen met zusterstad Oudenaarde organiseert de Stichting Jumelage Bergen op Zoom op zondag 31 maart een bustrip naar deze Vlaamse stad. Hét kloppend hart en hét centrum van De Ronde van Vlaanderen, een klassieker op wielergebied. Eénieder die daarvoor belangstelling heeft, kan zich daarvoor melden.

De ploegbussen van de renners staan in het centrum van Oudenaarde geparkeerd. Daar wordt ook de start gegeven van de vrouwenkoers, vindt de doorkomst plaats van de elites en in de middag is de finish van beide koersen op de Minderbroederstraat in Oudenaarde. Op diverse plaatsen is de koers op grote beeldschermen te volgen.

Bij de elite wordt een strijd verwacht tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert. Bij de vrouwen is Thalita de Jong uit Hoogerheide één van de deelnemers, waarbij wordt verwacht dat zij haar bloedvorm probeert waar te maken.

De bus uit Bergen op Zoom vertrekt om 09.00 uur bij Zeebra tours, Klein Molenbeekseweg 10. 

Mensen die met de auto naar deze opstapplaats komen, kunnen deze daar gratis parkeren. Als er voldoende belangstelling voor is, kan er ook worden opgestapt bij De Kloosterhof in Hoogerheide. 

De bus brengt u naar de rand van het centrum van Oudenaarde. Daar wordt u door mensen van jumelagestad Oudenaarde welkom geheten met koffie en taart. 

Om 19.30 uur vertrekt de bus vanuit Oudenaarde terug naar Bergen op Zoom en wordt hier tegen 21.30 uur weer verwacht. 

De kosten voor deze dagtrip bedragen € 35,- 

Aanmelden kan (onder voorbehoud van plaatsen in de bus) tot en met 29 maart bij Kees Spikker, tel. 0164-234156 of 06-53699719 of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bedrag ad € 35,- p.p. kunt u overmaken op NL03 RABO 0118 7845 52 tnv. Stichting Jumelage Bergen op Zoom o.v.v. bus trip RVV

 

p.s. Er is GEEN mogelijkheid om zelf een fiets mee in de bus te nemen.