’t Nuuwe vastenavendliedje

In het Berregs:

 

’t Nuuwe vastenavendliedje

’t Nuuwe vastenavendliedje ‘Ziede z’ok vliege?!’ zal naar ‘n buitegewòòn goeie n’en leutege rippetisie onder leiding van onze Prins Wannes d’n Derde op ’t Neuzebal nouw ’t Krabbegat invliege!

Elleke Krab die op ’t Neuzebal is gewist et dees nuuwe vastenavendavendmop al vliegesvlug in z’n òòfd zitte!

‘Ziede z’ok vliege?!’ en de bijbe’orende B-kant zijn dees jaar ok weer op ceedee verkrijgbaar. Mette ceedee edde alles recht bij d’and: de liedjes en de liedtekste. Ok edde zo ’n gèèf, leuteg en speesjaal ontworrepe n’oesje n’éémaal in de stijl van ’t motto in uis!

De zondag na ’t Neuzebal, 21 jannewarie, is de ceedee te kòòp bij Leonidas (10.30 – 16.00 uur), De Waterput (12.00 – 17.00 uur) en Dietvorst Feestartikelen (12.00 – 16.00 uur). De ceedee is à € 8,- te kòòp.

Vanaf maandag 22 jannewarie is de ceedee ok verkrijgbaar bij de Bergse Dumphal, Slijterij de Zeeland, Van Oers Brood en Banket (Berregse Plaat), Primera Zonneplein en Boon’s Markt. En netuurlek ok bij De Waterput, Dietvorst feestartikelen en Leonidas.

Zijde meer van ’t strieme n’op Spotify of Apple Music, dan kunde n’ok dèèr ’t nuuwe vastenavendliedje en de B-kant ‘Gin vuiltje n’aan de lucht’ beluistere. Ge vin trouwes nouw écht alle vastenavendliedjes op Spotify n’en Apple Music. Want me n’ebbe n’overlest ’t album B(e)kant vergete… - Wana & B-kantjes 2014 tottemet 2023 n’op de striemingdienste toegevoegd. Op dees meziekalbum staan ’t lied ‘Wana’, opgenome n’in 1976, en de B-kantjes van 2014 tottemet fleet jaar. ’t Album is enkelt te beluistere n’op ’t internet en is nie op ceedee uitgebrocht.

 

In het Nederlands:

 

Het nieuwe vastenavendliedje

Het nieuwe vastenavendliedje ‘Ziede z’ok vliege?!’ zal na een buitengewoon goede en leutige repetitie onder leiding van onze Prins Wannes d’n Derde op het Neuzebal, nu het Krabbegat invliegen!

Iedere Krab die op ’t Neuzebal is geweest heeft deze nieuwe vastenavendmop al vliegensvlug in zijn hoofd zitten!

‘Ziede z’ok vliege?!’ en de bijbehorende B-kant zijn dit jaar ook weer op cd verkrijgbaar. Door de aankoop van de cd heb je alles direct bij de hand: de liedjes en de liedteksten. Ook heb je zo ‘n mooi, leutig en speciaal ontworpen cd-hoesje helemaal in de stijl van het motto in huis!

De zondag na het Neuzebal, 21 januari, kun je de cd kopen bij Leonidas (10.30 – 16.00 uur), De Waterput (12.00 – 17.00 uur) en Dietvorst Feestartikelen (12.00 – 16.00 uur). De cd is à € 8,- te koop.

Vanaf maandag 22 januari is de cd ook verkrijgbaar bij de Bergse Dumphal, Slijterij de Zeeland, Van Oers Brood en Banket (Bergse Plaat), Primera Zonneplein, en Boon’s Markt. En natuurlijk ook bij De Waterput, Dietvorst feestartikelen en Leonidas.

 

Ben je meer van het streamen op Spotify of Apple Music, dan kun je daar het nieuwe vastenavendliedje en de B-kant ‘Gin vuiltje n’aan de lucht’ beluisteren. Je vindt overigens nu écht alle vastenavendliedjes op Spotify en Apple Music. Want we hebben onlangs het album B(e)kant vergete… - Wana & B-kantjes 2014 tottemet 2023 op de streamingdiensten toegevoegd. Op dit muziekalbum staan het lied ‘Wana’, opgenomen in 1976, en de B-kantjes van 2014 tot en met die van vorig jaar. Het album is alleen te beluisteren op het internet en is niet op cd uitgebracht.